Artistlist - Hét online platform waar locaties & Artiesten elkaar kunnen vinden

Artiesten filteren

DJ boeken of inhuren?

Bij Artistlist kun je snel en eenvoudig een dj boeken of inhuren. Dankzij ons unieke algoritme selecteren we razendsnel de juiste artiesten. Terwijl jij jouw voorkeuren intypt, is het systeem op de achtergrond al voor je aan het werk. Zo kun je dj’s en artiesten selecteren op bijvoorbeeld prijs, muziekstijl of microfoongebruik. Uit een zeer groot assortiment dj’s wordt voor jou een korte artistlist gemaakt met de best beschikbare artiesten. Jij kiest vervolgens eenvoudig welke dj het beste bij jou past. Wanneer een dj goed bevalt, plaats je hem met 1 druk op de knop bij jouw favorieten. Deze dj’s kun je in de toekomst voorrang geven bij de dj planning. Zo boek je snel en eenvoudig de juiste (allround) dj.

Uniek beoordelingssysteem

De laatste jaren is de dj ongekend populair. Met wereldberoemde dj’s als Martin Garrix, Hardwell en Armin van Buren heeft de huidige jeugd heel wat rolmodellen. Met één van deze dj’s als voorbeeld gaan ze aan de slag. En al snel volgen er wat mails naar de plaatselijke ondernemer dat de nieuwe “Martin Garrix” klaar staat om een avond voor hem te draaien. Voor een ondernemer een lastige taak om tussen alle mails de echte talenten te herkennen. Door ondernemers en dj’s indirect aan elkaar te koppelen, creëert Artistlist een betrouwbaar netwerk dankzij echte beoordelingen op basis van kwaliteit na ieder optreden. Zo krijgt zowel de ondernemer als dj de beste shows in zijn agenda.

Een complete DJ planning

Voor een betrouwbaar netwerk voor zowel ondernemer als artiest is een account belangrijk. Zo is er een controle op juiste en waardevolle gebruikers. Het aanmaken is geheel gratis en vooral erg snel. Geen onnodige vragen, maar doelgericht op jou als gebruiker. Jij bepaalt eenmalig de zoekcriteria via een duidelijk profiel en hoeft dit niet elke keer opnieuw in te vullen. Ook kun je meerdere profielen aanmaken, gericht op een specifieke avond of locatie. Zo kun je in een handomdraai met deze profielen een oproep plaatsen. Met Artistlist is je volledige dj planning met 10 minuten werk al af.

En dat helemaal gratis!

Het gebruik van Artistlist is voor jou als ondernemer helemaal gratis. Onze missie is een groot en betrouwbaar netwerk bouwen. Met de visie dat jij als ondernemer daar de basis van bent. Zonder goede opdrachtgevers ook geen goede opdrachtnemers natuurlijk. Daarom rekenen wij helemaal geen kosten voor de ondernemer vanuit Artistlist.

De voordelen voor ondernemers op een rijtje:
  • Groot landelijk netwerk binnen handbereik
  • Veilig, snel en eenvoudig jouw programmering ingevuld
  • Het maximale uit jouw budget halen
  • De service is helemaal gratis voor ondernemers
  • Artiest zoeken op soort en kwaliteiten zoals muziekstijl, prijs en overige kunde.