Artistlist - Hét online platform waar locaties & Artiesten elkaar kunnen vinden

Artiesten filteren

DJ boeken of huren?

Bij Artistlist kun je snel en eenvoudig een dj boeken of inhuren. Dankzij ons unieke algoritme selecteren we razendsnel de juiste artiesten. Terwijl jij jouw voorkeuren intypt, is het systeem op de achtergrond al voor je aan het werk. Zo kun je dj’s en artiesten selecteren op bijvoorbeeld prijs, muziekstijl of ervaring. Uit een zeer groot assortiment dj’s wordt voor jou een korte artistlist gemaakt met de beste resultaten. Jij kiest vervolgens eenvoudig welke dj het best bij je past. Wanneer een dj goed bevalt plaats je hem met 1 druk op de knop in je favorieten. Zo kun je deze dj’s voortaan voorrang geven bij toekomstige boekingen. Zo kun je snel en eenvoudig de juiste dj boeken.

Boek een DJ of Artiest in de buurt

Voor een betrouwbaar netwerk voor zowel ondernemer als artiest is een account belangrijk. Zo is er een controle op de juiste en waardevolle gebruikers. Het aanmaken is geheel gratis en vooral erg snel. Geen onnodige vragen, maar doelgericht op jou als gebruiker. Zo bepaal jij eenmalig de zoekcriteria via een duidelijk profiel, zodat je dit niet elke keer opnieuw in moet vullen. Ook kun je meerdere profielen aanmaken, gericht op een specifieke avond of locatie. Vervolgens kun je in een handomdraai met deze profielen een oproep plaatsen. Via deze oproepen is je volledige programmering met 10 minuten werk al af.

Uniek beoordelingssysteem

De laatste jaren is de dj ongekend populair. Met wereldberoemde dj’s als Martin Garrix, Hardwell en Armin van Buren heeft de huidige jeugd voldoende rolmodellen. Met een van deze dj’s als voorbeeld gaan ze aan de slag. En al snel volgen er wat mails naar de plaatselijke ondernemer dat de nieuwe “Martin Garrix” klaar staat om een avond voor hen te draaien. Voor een ondernemer een lastige taak om tussen alle mails de echte talenten te herkennen. Door alle ondernemers en dj’s indirect aan elkaar te koppelen, creëren we een betrouwbaar netwerk dankzij echte en kwalitatieve beoordelingen na elk optreden. Doordat de dj’s ook de ondernemers beoordelen weet jij zeker dat alleen soortgelijke ondernemers dezelfde artiesten als jij boeken. Met een minimale tijdsinvestering haal je er dus in no-time het maximale uit.

En dat helemaal gratis!

Het gebruik van Artistlist is voor jou als ondernemer helemaal gratis. Onze missie is een groot en betrouwbaar netwerk bouwen. Met de visie dat jij als ondernemer daar de basis van bent. Zonder goede opdrachtgevers ook geen goede opdrachtnemers natuurlijk. Daarom rekenen wij helemaal geen kosten voor de ondernemer vanuit Artistlist.

De voordelen voor ondernemers op een rijtje:
  • Groot landelijk netwerk binnen handbereik
  • Veilig, snel en eenvoudig jouw programmering ingevuld
  • Het maximale uit jouw budget halen
  • De service is helemaal gratis voor ondernemers
  • Artiest zoeken op soort en kwaliteiten zoals muziekstijl, prijs en overige kunde.
  • Eenvoudige administratie & betalingsoverzicht
  • Supersnelle last minute optie bij ziekte/afwezigheid